Tuesday, April 22, 2008

Dari Simpanan AkuSape!

Gamba budak yang ala-ala penjenyah kat seblah ni namanya Norul Hizam Bin Che Rum atau a.k.a Nurul..walaupun nama die macam pempuan tetapi die seorang budak laki tulen walaupun penakut mengalahkan budak pempuan darjah 3 anggur, ada 1 hari tu kat burger king,KLCC tak sure tarikh nye tapi nak dijadikan citer die ni penakut sangat, time order burger tu(aku&jai) beli untuk nurul(jai blanja) tapi tesilap, dapat burger "murah" so suruhla nurul yang didakwa "gangster Selayang" oleh dirinya sendiri(haha)itu menukar burger tu, tapi die xnak, hehe konon dah takdirla tu dapat burger "murah" tapi dek kekejaman jai yang mengeluarkan sejumlah RM itu, nurul dipaksa untuk tukar gak, tapi die sangatlah hampeh..dengan awek pun nak takut, last2 aku&jai gak yang gi tukar..hish..hish.hish.. bayangkanlah tuan-tuan pengunjung blog yang setia ini, die kata die budak punk yang amat ganas serta join persatuan rempit selayang..TETAPi.................... die takut nak tukar burger seketul..hahahahahahahaha. Berbalik kepada profil nurul ni, die dah berumur 24 tahun, dan bekerja sebagai penolong chef di gerai Abang Din yang tidak berapa konsisten waktu perkhidmatannya, ataupun die ni tidak berapa bekerja sangatla/penganggur(huhu) tetapi angan-angannya untuk membeli kereta sangatlah tinggi walaupun die xkerja, penah skali dalam tahun 2001, die kata nak bertunang umur 25, so maknanya tahun depan ar..tapi bile pikir semula, tak keje dan takde duit sesen nak bertunang,,keje die yang tetap ialah "pau" rokok abang ipar Jai iaitu En Nordin Ghaming a.k.a mangsa(hahaha)Kesimpulan dari penulisan ini, anda dapatlah mengagak bahawa jenis manusia apakah budak nurul ini..angan-anagan je tinggi tapi keje malas/hampeh/cikai tapi sentiasa memasang angan-angan untuk senang.. jangan lah kite jadi macam die ni..itulah pengajaran yang boleh tuan-tuan dapat..terima kasih.. Berikan komen anda di ruangan 'komen'

DIATAS ADALAH ARTIKEL DARI BLOG AKUSAPE!
AKUSAPE!PERNAH MENGELUARKAN CERITA TERHADAP NORUL HIZAM INI.
ARTIKEL INI DITULIS PADA TAHUN 2006.CERITA NUROL HIZAM INI AMAT SENSASI DAN MISTERI SKALI...

2 comments:

-dazZ- said...

klu btl2 die lelaki tulen sile buktikan.. :aduhai

aizatbest said...

ala tu misai die..lagipun xle nk buktikan secara detail sebab kami pun x sure jantina sebenar dia..