Tuesday, May 6, 2008

Masih Segar Dalam Ingatan..

Tempat : Kedai arwah Ajib
Tarikh : Dalam tahun 1999
Pelakon : Norul Hizam, Kak Pija dan Aizat
Aktiviti : Main daun terup (tapi tak berjudi!)

Time nih, aku ingat lagi..kejadian yang agak sukar utk dilupakan..ngah ngah sibuk main kad tuh, sambil dengar2 radio era kalo x silap..ade lagu pet ah, tapi lagu melayu ar seingat aku..so si mangkok Norul pun menyanyi ar sama ikut lagu yg main kat radio tuh.tapi die nyanyi part yang hujung-hujung jek..”sial btol ar die ni”-kataku dlm hati sambil mencarut-carut..aku pandang kak pija, kak pija pun pandang aku balik.masing2 tersengeh tanda mengutuk norul yg cuba buat2 tahu nyanyi lagu tuh..bayangkanlah kalo lirik tuh contoh last die “mereke”, si norul just nyanyi “ke”..sampai abih lagu tuh die nyanyi camtu..barua

1 comment:

rudy said...

nak wat cam ner dah part yg blakang2 jew yg diew tau....
hehehe....