Tuesday, May 6, 2008

Kisah Norul, Komeng dan 9 ketul burger...

Kisah Norul, Komeng dan 9 ketul burger

· Kejadian benar ini diceritakan oleh saudara Mohd Rizal a.k.a Komeng yang jua adalah teman rapat Norul Hizam dan pada ketika kejadian ini, mereka masih lagi seperti saudara kandung atau adik beradik mahupun sanak saudara tetapi persaudaraan mereka tidak kekal berbahagia kerana mahu menumpukan karier mereka masing2..sekian

Hahahahahhahaha, cam biasa ar..lepas jek dengar cerita ini dari Komeng..memangla wajib gelak, dahtu Rajalawak Kg Baru nye cite..hahaha..komeng gitau aku, semalam(time tuh,aku x ingat tahun bila) tapi ari rabu..komeng ngan norul gi pasa malam aris selasa di Jln Raja Uda,Kg Baru KL yang terletak agak jauh kalo jln kaki dari rumah kitorang..tapi dorg gi naik moto..ok then, komeng gitau ar norul ajak die sume..pastu die ckp norul beli burger yang harga singgit(RM1)..tapiiiiiiii..norul x beli 1 ke 2..die beli bape??? Die beli 10 jek..banyak kan? Maybe stock seminggu ke tapi apekejadahnya beli burger sampai 10 ketul..memang ar selera jin budak nih..pastu balik rumah die bagi ar upah 1biji burger kat komeng dan 9ketul burger yang lebih tadi tuh die makan sampai abis..terer dan lapar tak Norul Hizam nih??hahahahahhahaha..

7 comments:

Sh:ma said...

hahaahahha

rudy said...

hahaha....
selera mcm jin...
bkn jins samsudin mahupun jintan manis...

-dazZ- said...

dasatnye..selera beso tu

Anonymous said...

xde sequel ke cite mamat neh???

Anonymous said...

aku rasa malam tu macam duduk relaks dengan jin..perut dia mcm peti surat..boleh sumbat selagi tak penuh..

Anonymous said...

nati ar ade sequal die..tapi skang xle sebab nrl baru je jadi anak yatim..nati2 ar

mizu_sama said...

err...baru nk bantai gelak...ada cite sedih plak....tahan2...